zaměstnání v Doosan Bobcat

                                                                                                                                                                    

Jako lídr v oboru strojírenství, výroby a marketingu kompaktních a těžkých stavebních strojů a zařízení, vzduchových kompresorů, osvětlovacích systémů a generátorů zastupuje společnost Doosan Bobcat světově známé značky včetně značek Doosan, Bobcat, Doosan Portable Power a Geith.

Naši lidé jsou hybnou silou našich výrobků. Pokud chcete utvářet budoucnost našeho oboru v zařízeních světové třídy s využitím špičkových technologií, tak už dál nehledejte. Vy přinesete své znalosti a dovednosti. My zajistíme prostředí, v němž budete prosperovat.

Přidejte se k našemu týmu

Snažíme se ztělesňovat kulturu neomezených ambicí, inovací, otevřené komunikace a spolupráce. Tato kultura vytváří prostředí, kde se zaměstnanci mohou spojovat, a dokonce se i mohou cítit jako rodina, když spolupracujeme, abychom dosahovali skvělých výsledků.

Učiňte první krok směrem k pokroku ve svých kariérních cílech. Pokud jste připraveni dotlačit sami sebe k tomu, abyste jako součást inovativního týmu dosáhli více, než jste si kdy mysleli, že by vůbec bylo možné, projděte si naše pozice, které jsou k dispozici, a najděte si ještě dnes tu, která vám vyhovuje.

Pro více informací o společnosti Doosan Bobcat klikněte sem.

Pokud žijete ve Spojených státech, měly by osoby se zdravotním postižením, které potřebují při procesu ucházení se o zaměstnání přiměřené ubytování, nebo ty, které potřebují pomoc při přístupu k informacím na těchto webových stránkách, zavolat na číslo 701-476-4263.

Přidejte se k naší komunitě talentů, abyste dostávali aktuální informace o pracovních místech odpovídajících vašim zájmům.

Prohlížet pracovní místa v této kategorii