zaměstnání v Doosan Babcock

                                                                                                                                                                    

Vybudujte si kariéru přinášející uspokojení u přední uznávané společnosti v odvětví výroby energie. Společnost Doosan Babcock je hybnou silou v odvětví energetiky a dodává čistá, účinná, flexibilní a integrovaná energetická řešení. 
Již déle než století investujeme do rozvoje talentů, abychom zajišťovali vynikající inženýrsko-technické odborné znalosti napříč britským jaderným, tepelným, ropným, plynovým a petrochemickým sektorem. Zjistěte více informací o společnosti Doosan Babcock. 
Uznáváme, že lidé jsou středobodem našeho podnikání, a zavázali jsme k vychovávání talentů. Bez ohledu na to, kde se ve své kariéře nacházíte, podporujeme Váš rozvoj jako klíčového člena týmu společnosti Doosan Babcock.

Přidejte se k našemu týmu

Když nastoupíte do společnosti Doosan Babcock, máte jedinečné kariérní příležitosti, kdy můžete pracovat se špičkovými technologiemi, se silným týmem světové třídy, který čítá na 40 000 členů, a s mezinárodní klientskou základnou, a to vše jako součást celosvětově uznávané skupiny Doosan Group. 
Ať už chcete vstoupit do učebního poměru, jste kvalifikovaným řemeslníkem nebo jste zkušeným odborníkem, který hledá novou výzvu, ve společnosti Doosan Babcock vám můžeme pomoci dosáhnout Vašich kariérních cílů.

Přidejte se k naší komunitě talentů, abyste dostávali aktuální informace o pracovních místech odpovídajících vašim zájmům.

Žádná volná pracovní místa v současnosti neodpovídají této kategorii nebo lokalitě.

Přijímejte e-maily s nabídkami pracovních míst odpovídajících zaměstnání v Doosan Babcock, když jsou zveřejněny.

0 nejnovějších pracovních míst zveřejněných Doosan Corp je pro vás uvedeno níže.

Prohlížet pracovní místa v této kategorii