zaměstnání v Doosan Škoda Power

                                                                                                                                                                    

Kariéra ve společnosti Doosan ŠKODA Power

Doosan Škoda Power je moderní, dynamická společnost dodávající vysoce účinné parní turbíny, které právem patří k nejlepším na světovém trhu. Parní turbíny vyrábíme více než 100 let. Všechny provozní zkušenosti, které jsme během této doby získali, jsme začlenili do konstrukce našich výrobků. 
Naši lidé jsou hybnou silou našich výrobků. Pokud chcete utvářet budoucnost našeho oboru v zařízeních světové třídy, tak už dál nehledejte. Vy přinesete své znalosti a dovednosti. My zajistíme prostředí, v němž budete prosperovat.

Přidejte se k našemu týmu

Snažíme se ztělesňovat kulturu neomezených ambicí, inovací, otevřené komunikace a spolupráce. Tato kultura vytváří prostředí, kde se zaměstnanci mohou spojovat, a dokonce se i mohou cítit jako rodina, když spolupracujeme, abychom dosahovali skvělých výsledků.
Učiňte první krok směrem k pokroku ve svých kariérních cílech. Pokud jste připraveni dotlačit sami sebe k tomu, abyste jako součást inovativního týmu dosáhli více, než jste si kdy mysleli, že by vůbec bylo možné, projděte si naše pozice, které jsou k dispozici, a najděte si ještě dnes tu, která vám vyhovuje.

Lidé ve společnosti Doosan

„Správní“ lidé pro společnost Doosan jsou takoví lidé, kteří chápou a cení si našich základních hodnot a uvádějí je do praxe.

Práce ve společnosti Doosan

Naše pozitivní a inkluzivní firemní kultura poskytuje zaměstnancům příležitosti pro neomezený růst, kde se lidé mohou společně rozvíjet ve vzájemně prospěšném prostředí.

Studentské programy

Společnost Doosan Škoda Power připravila sérii specializovaných programů za účelem rozvoje potenciálu studentů.

Aktuální volná místa

Vítáme všechny nadšené, kreativní a talentované mladé lidi, kteří chtějí budovat svou budoucnost spolu se společností Doosan Škoda Power.

Podpora Evropské unie pro společnost Doosan Škoda Power

Vzdělávací projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost a je rovněž financován Českou republikou.


Přidejte se k naší komunitě talentů, abyste dostávali aktuální informace o pracovních místech odpovídajících vašim zájmům.

Prohlížet pracovní místa v této kategorii